Desembre a Raixa

23/12/2025 - 30/12/2025
10:00 -

23 de desembre

10.00 h –  Taller de reutilització nadalenca (infants 3-6 anys)
En aquest taller aprendrem què són els residus i per què és tan important aplicar les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. Explorarem com ha canviat la gestió de residus amb el pas del temps, comparant la vida actual amb la d’anys enrere a la finca de Raixa, on cada recurs tenia un valor i res es desaprofitava.

Posarem en marxa la nostra imaginació i creativitat per donar una segona vida als materials que ja no fem servir. Transformarem objectes aparentment sense ús en noves creacions, decoracions i adorns nadalencs per omplir casa nostra de color i originalitat.

11.00 h – Mostra de cuina en directe (adults)
En aquest taller descobrirem els secrets de la cuina tradicional d’aprofitament i aprendrem com reduir el malbaratament alimentari, aprofitant millor els ingredients. De manera dinàmica i entretinguda, es mostrarà els mètodes i receptes que fan que la cuina sigui sostenible i deliciosa.
Els participants podran gaudir de la degustació de dos plats excepcionals.

Un taller pensat per aprendre, tastar i descobrir com es pot cuinar de manera responsable sense perdre sabor ni creativitat.

30 de desembre

10.00 h – Contacontes els Ecosistemes
Conte lúdic i dinàmic que convidarà els infants a conèixer la importància de respectar els ecosistemes naturals de les Illes Balears i els perills de no fer-ho. A través de quatre hàbitats  dedicats al camp, les dunes i el bosc, descobriran els elements que formen cada ecosistema i aprendran què els ajuda a conservar-se… i què els perjudica!

11.00 h –  Mostra de cuina en directe (adults)
En aquest taller descobrirem els secrets de la cuina tradicional d’aprofitament i aprendrem com reduir el malbaratament alimentari, aprofitant millor els ingredients. De manera dinàmica i entretinguda, es mostrarà els mètodes i receptes que fan que la cuina sigui sostenible i deliciosa.
Els participants podran gaudir de la degustació de dos plats excepcionals.

Un taller pensat per aprendre, tastar i descobrir com es pot cuinar de manera responsable sense perdre sabor ni creativitat.

Activitats gratuïtes amb inscripció prèvia