Coma d'en Vidal

El refugi

El refugi, el darrer que s’ha incorporat a la ruta de Pedra en Sec, està situat entre la serra dels Pinotells i la carena del puig des Castellet, i ocupa un lloc privilegiat per accedir a un gran zona pública conformada per les finques de Son Fortuny, Galatzó i la coma d’en Vidal, i per descobrir un patrimoni natural i etnològic notable, tot en un paisatge que es recupera lentament dels efectes d’un gran incendi forestal.

Des d’aquestes cases es poden fer diverses excursions per itineraris senyalitzats: arribar a la Boal de ses Serveres, transitar pel pas des Cossi i, sobretot, pujar al puig de Galatzó, de 1.027 metres, o a la mola de s’Esclop, de 926 metres.


Instal·lacions i serveis

Gestió:

Consell de Mallorca

(+34) 971 173 700

Situació:

municipi d'Estellencs, a 545 m d'altitud.

Places:

24 places. una habitació de 12 places, una habitació de 8 places i una habitació de 4 places.

Espais:

Sala menjador

Serveis:

Banys, dutxes, torradora i xemeneia.

Menjar:

-

Altres:

Per poder anar al refugi, heu de reservar la totalitat de les places del refugi (24 places). La reserva es fa telefònicament.


Accés

Aquest refugi només és accessible a peu. S’hi pot accedir des de la carretera Ma-10 de Andratx a Estellencs (km 97,1), a l’entrada de la finca de Son Fortuny, però cal tenir en compte que pot ser difícil trobar-hi aparcament. La pujada té una durada d’aproximadament 55 minuts i salva un desnivell de 253 metres. També s’hi pot arribar a peu per la variant B, des d’Es Capdellà passant per la finca púbica de Galatzó, o des del poble d’Estellencs.


Preus

Adult:

14 €

Infant:

9 €


Informació relacionada