Política de privacitat

CONDICIONS LEGALS
Aquestes condicions generals regulen l’ús de l’aplicació per a dispositius mòbils Senderisme a Mallorca, l’aplicació oficial de la Ruta de Pedra en Sec, la Ruta Artà-Lluc i els itineraris familiars.
OBJECTE
L’aplicació Senderisme a Mallorca facilita a les persones usuàries l’accés i la utilització de serveis i continguts diversos a disposició de la ciutadania. El Consell de Mallorca es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, la presentació i la configuració de l’aplicació, així com també es guarda el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.
CONDICIONS D’ACCÉS I DE FUNCIONAMENT DE L’APLICACIÓ
Tot allò que es publica a l’aplicació Senderisme a Mallorca del Consell Insular de Mallorca té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. El Consell de Mallorca posa esment perquè sigui tan exacte i precís com sigui possible, tracta d’evitar errors i els corregeix tot d’una que els detecta. No obstant això, no pot garantir la inexistència d’errors, ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat, per la qual cosa es reserva el dret de, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, efectuar modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o canviar-ne la configuració i/o la presentació, de manera que són responsabilitat de la persona usuària tant l’accés com l’ús de la informació publicada, la qual no té caràcter vinculant pel que fa a la tramitació de cap procediment administratiu.

  • L’aplicació per a dispositius mòbils Senderisme a Mallorca és totalment gratuïta per a les persones usuàries.
  • La persona usuària es compromet a utilitzar l’aplicació de manera correcta i d’acord amb la llei.
  • La persona usuària ha de respondre dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’aplicació pugui patir.

El Consell Insular de Mallorca no es fa càrrec del mal ús de l’aplicació per a dispositius mòbils Senderisme a Mallorca, ni d’irregularitats en els PC de les persones usuàries.
 
Per complir el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

  • Titular: Consell de Mallorca
  • CIF: S-0711002-F
  • Adreça: c/ del Palau Reial, 1,  07001 Palma (Mallorca) Illes Balears
  • Contacte: Consultau l’apartat de queixes i suggeriments del Consell
  • Telèfon: 971 173 500

TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informam dels aspectes següents:

Informació proporcionada per la persona usuària
L’aplicació no recull dades personals dels usuaris que descarreguen i instal•len l’aplicació.

Informació recollida automàticament
Quan utilitzau l’aplicació, generalment proporcionau la vostra ubicació per mostrar-la al mapa (només si decidiu fer-ho).
A més, l’aplicació pot recopilar certa informació de manera automàtica, incloent, entre d’altres, el tipus de dispositiu mòbil que utilitzau, l’identificador únic del dispositiu mòbil, l’adreça IP del dispositiu mòbil, el sistema operatiu, el tipus de mòbil.
Aquestes dades només es fan servir dins del propi dispositiu i no s’envien al servidor ni es guarden.

Drets d’exclusió
Podeu aturar la recopilació d’informació de l’aplicació fàcilment, desinstal•lant l’aplicació. Podeu utilitzar els processos de desinstal•lació estàndard que estan disponibles com a part del vostre dispositiu mòbil o mitjançant el mercat o la xarxa d’aplicacions mòbils.

L’aplicació recopila informació precisa d’ubicació en temps real del dispositiu?
Quan visitau l’aplicació mòbil, és possible que utilitzem la tecnologia GPS (o una altra tecnologia similar) per determinar la vostra ubicació actual, per tal de mostrar un mapa d’ubicació. Aquestes dades només es fan servir dins del propi dispositiu i no s’envien al servidor ni es guarden, per tant, tampoc no compartirem la vostra ubicació actual amb altres usuaris o socis.
Si no voleu que facem servir la vostra ubicació per als propòsits exposats anteriorment, heu de desactivar els serveis d’ubicació de l’aplicació mòbil ubicada a la configuració del compte o a la configuració del telèfon mòbil.

Menors
Aquesta aplicació no recull informació personal d’infants menors de 13 anys. Els menors de 13 anys no han d’instal•lar l’aplicació Senderisme a  Mallorca en cap dispositiu que els pertanyi i, si ho fan, és sota la responsabilitat total dels seus pares o tutors. En cas d’obtenir informació personal d’un menor de 13 anys, prenem mesures per eliminar la informació subministrada del nostre servidor. En el cas que el contingut d’aquesta aplicació rebi una qualificació d’apta per a menors de 13 anys, aquesta s’ha d’instal•lar exclusivament en dispositius pertanyents als seus pares, tutors o qualsevol persona major de 13 anys. Si l’aplicació sol•licita informació de caràcter personal en algun moment, els menors de 13 anys mai no han d’introduir-la.
No feim servir l’aplicació per sol•licitar dades o comercialitzar-les conscientment a infants menors de 13 anys. Si un pare o tutor s’assabenta que el seu fill/a ens ha proporcionat informació sense el seu consentiment, s’ha de posar en contacte amb nosaltres a pedraensecsenderisme@conselldemallorca.net i eliminarem aquesta informació dels nostres fitxers en un termini raonable.

CANVIS
Aquesta política de privacitat es pot actualitzar per qualsevol motiu. Us en notificarem qualsevol canvi mitjançant la publicació de la nova política aquí. Us recomanam que la consulteu periòdicament, ja que l’ús continuat de l’aplicació implica l’aprovació de tots els canvis.
 
EL VOSTRE CONSENTIMENT
En utilitzar l’aplicació, acceptau el processament de la vostra informació, tal com s’estableix en aquesta política de privacitat ara i tal com l’hem modificada. «Processament» significa utilitzar galetes en un ordinador/dispositiu portàtil o utilitzar o tocar informació de qualsevol manera, incloent, entre d’altres, la recopilació, l’emmagatzematge, l’eliminació, l’ús, la combinació i la divulgació d’informació, totes les activitats es desenvolupen a Espanya. Si residiu fora d’Espanya, la vostra informació es transfereix, processa i emmagatzema sota els estàndards de privacitat espanyols.
 
Contactau amb nosaltres
Si teniu cap pregunta sobre privacitat mentre utilitzau l’aplicació o teniu preguntes sobre les nostres pràctiques, posau-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a pedraensecsenderisme@conselldemallorca.net.

Política de privacidad (castellano)